Celiakie

04.05.2015 09:42

Touto nemocí trpí si 2 miliony lidí. Existují dva typy. Jedna je vrozená, Druhá je nabytá v prenatálním období. Způsobí ji parazité v plodu matky.

 

Celiakii si způsobíme nevhodnou potravinovou stravou složenou převážně z bílého pečiva, které obsahuje hodně lepku v pšenici. I u míchaných mouk, žitné a pšeničné, je ona pšeničná mouka ta, která nám škodí. Produkty jsou takto často vyráběny ze směsné mouky žitné a pšeničné.

 

Vlivem přenice vzniká zvláště v tenkém a tlustém střevě mnohočetný zánět a zahlenění. Proto střevo nemůže plnit řádně svou funkci, zadržuje toxické karcinogenní odpady. Tím je vyřazen ze své činnosti zčásti i imunitní systém. Proto není divu, že se patogenní bakterie rychle pomnoží. Z bakterií se navíc vždy uvolňují viry, které jsou jejich součástí. Ve střevech se také šíří plísně, které se tam hromadí v důsledku hnilobného procesu a nedostatečné vypuzovací funkce střev. Přibývá tam toxických látek, ty projdou mikroskopickými trhlinami střev do krevního řečiště a do lymfatického systému, roznáší se dále do všech orgánů a až do mozku! Proto, že nedochází k úplnému vyprazdňování střev a odstranění škodlivin z těla. Kolují pak skrze tělní tekutiny a dostanou se ke všem buňkám, namísto aby byly tam, kde patří, pryč z těla.

 

Docestují i do mozku! Nekoupejme si mozek v odpadcích. Docílíme toho tak, že si dáme do pořádku střeva.

 

Celiakie je způsobena parazity, kteří obsadí jmenovitě slinivku, tlusté střevo a játra.

 

Tuto nemoc můžeme vyléčit. A to právě pomocí biotransferu a podle individuálního kódu jedince, který stanovím sám. Sestavím Vám potřebný čaj a vyženete parazity z těla a očistíte si vnitřní prostředí i od usazenin a jiných škodlivin. Orgány budou moci začít správně fungovat. K tomu dojde obyčejným pitím onoho čaje. Je možné v některých případech namísto čaje připravit tinkturu apod. Vždy se jedná o to, odbourat patogenní parazity. Dále vyřazením nevhodných potravin dosáhnete 99% možnost k úspěchu v regeneraci. Doporučím jak.