Adaptogeny podporují dlouhověkost

17.04.2015 17:48

(Bledule)

Dokážou se vypořádat s opotřebením, s anabolickou a katabolickou aktivitou inflamačního stárnutí, s volnými radikály, protože obsahují antioxidanty a protizánětlivé sloučeniny. Specialisté na tradiční čínskou medicínu studovali rostliny dlouhověkosti a to již celá tisíciletí. Dnes se označují některé jako rostliny nesmrtelnosti. Předmětem je stále ještě jejich výzkum. V nejstarších databázích sanskrtských výrazů je zpráva o určitém objevu, kde mezi poznatky o bylinách se nalézá Amrta bodnatá, což přeloženo znamená doslova Nesmrtelnost.

 

Máme-li 6000 až 8000 rostlin v drcené dynamizované formě na ploše, uvolní se tam elektromagnetické pole, plazma. 8000 bylin zpracovaných na supragemmosubstans je proces, jež je začátkem mechanismu, který zastaví stárnutí.

 

Domnívám se, že je to nová hranice, která je začátkem zvrácení procesu, který by jinak vedl k stárnutí a chátrání. Když tyto byliny navzájem drtíme, vyvoláme plazmu. Ta způsobuje léčebné silné zesílení a pomocí toho zastavíme stárnutí, nebo ho můžeme vrátit mírně zpět v čase s přiměřenou potřebou k ovládání věkových skupin (např. o pár roků přiměřeně).