Onkologové varují

08.05.2015 09:45

Onkologové bijí na poplach před nádorovými nemocemi, kterých přibývá. Oznamují, že rakoviny se budou objevovat v takových množstvích jako pandemie chřipek!

V průměru ročně v ČR se uvádí, že na rakovinu tlustého střeva umře asi 145 000 lidí, na rakovinu prsů umře asi 1 200 000 žen, na rakovinu plic zemře 1 600 000 lidí, na rakoviny kůže (melanom) umírá 800 000 lidí!

Nemusí to tak být!

Onkologové dokáží prodloužit život lidem o pár měsíců až roků.

 

Lidé se ptají: kde a proč a které rakoviny se vyskytují? Proč je jich tak hodně?

Zde máme shodu. Onkologové (lékaři klasičtí) i léčitelé (alternativní) odpovídají stejně. Máme špatné potraviny, chemikálie aj, v nich, zlý životní styl, stresové vlivy, nevhodné životní prostředí. Lékaři říkají, že bude hůř, máme si prý zvykat!! Dále tvrdí, že včasným objevením rakoviny ji lze vyléčit. Ale lze? Tak jak to dělají oni?

 

Léčitelé mají řešení!

Moderní rostlinolékařství bádá v pralesích na Sibiři, Amazonii a jinde. Nalezli již z 300 000 rostlin 13% takových, které vykazují anti karcinogenní účinky. Likvidují rychle onkoviry během pár sekund! Onko viry se objevují tam, kde jsou rakovinné buňky, a to i když se v důsledku běžné léčby rozpadají, onko (onkologické) viry zůstávají a to vadí. 40% z rostlin, o kterých píšu, je imunosupresivních, tedy brzdí rozvoj rakovinných buněk. Ovlivňují a podporují NK buňky, T-lymfocyty a buňky kostní dřeně. Pomáhají ničit onko viry.

 

Existují rostliny jako Anona ostnitá (bodnatá), které jsou účinnější než chemoterapie. Anona se vyskytuje v Americe, Africe a Oceánii. Je plodina podobná trošku okurce s bodlinami. Je to v podstatě plevel. Její účinnost proti rakovině je 55000 krát větší než chemoterapie. Domorodci ji používají k jídlu i tradiční lidové medicíně proti mnoha nemocím. Pomáhá, když se používá celá tak jak urostla, tedy celá plod, list atd. Ne jen výtažek něčeho z některé její části. Právě složení a jeho vzájemné působení v rostlině způsobuje léčivou schopnost. Oddělením substancí od sebe tuto sílu ztrácí. Ale farmaceutičtí lovci ji vyhledávají a extrahují z ní, jako i z dalších rostlin, jen některé složky a prodávají je pak jako pilulky. Stav pilulek zdaleka neodpovídá přirozené celistvosti rostliny s celou její složitosti a komplikovanosti. A právě proto nemohou pilulky anonu zastoupit a léčit. Ale farmaceutický průmysl chce vydělávat a to dělá.