Leukemie

28.04.2015 09:40

V poslední době se objevují typy leukémií, které nebyly dosud známé. Jsou často chronické a zákeřné.

Leukémie je nemoc krve. Některé nemocí krve postihují bílé krvinky a v té souvislosti se projevuje např. velké krvácení (hemofilie), končící většinou smrtí. Tyto nemoci nejsou dědičné, jak je nám tvrzeno lékaři. Vznikají před narozením a to v plodu. Tehdy prochází placentou matky mnoho parazitů velkých a malých, kteří způsobí změny v DNA. V plodu se pronikající parazité pomnoží exponenciální řadou, hodně. Tato armáda parazitů poškodí vážně šroubovici DNA. Tím se spustí náchylnost k vzniku množství nejrůznějších vážných chorob a genetických poruch. Jmenovitě např. rakovinotvorné poruchy tvorby krve, Alzheimer, Parkinson, nemoc motýlích křídel (znetvoření lidí dožívajících se sotva 3 let věku) ad.

 

Zničte parazity, odstraňte znečistění v těle a DNA se opraví sama! Nevěře slepě laboratorním pracovníku, lhářům, kteří tvrdí, že oni musí opravit DNA a oni najdou na chromozomech chyby. Tělo v čistém zdravém prostředí vnitřním a vnějším dokáže samo zázraky. Je k tomu nachystáno a jeho regenerační schopnost je obrovská. Potřebuje jen trochu ohledů.

 

Zdravá žena v těhotenství „tvoří“ zdravý plod. To je základ, aby se narozené generace lidí staly silné a zdravé. Jestliže její tělo není v pořádku, nelze čekat ani u jejího potomka, že bude fit.