Jsme zase zdraví

31.10.2015 06:21

Toto jsou někteří lidé, kteří zase našli to, co málem ztratili, život. A novou naděj, díky mým metodám a bylinám, ba více než to. Zase mohou vést život, na který byli zvyklí s lidmi, které chtějí mít okolo sebe a věnovat se dále svému plnohodnotnému životu. Jsou radostní a šťastní. I vy „zase“ můžete být.

 

- Onkologičtí pacienti –

Josef Vorníček (rakovina tlustého střeva), Jiří Sudeček (důchodce s tumorem na mozku), Eva Majetová (rakovina slinivky), Šárka Poláková (tumor v patě), Jana Vlčková (tumorózní masy), Šarka Vranová (myom v děloze, endometrióza), Olga Ševčíková (temporomandibulární nádor), Mirek Bezděkovský (rakovina prostaty), Václav Kubíček (tři tumory prostaty), lékařka Brezinová (leukémie ve vysokém stádiu), Šárka Stýskalová (leukemie), lékařka Kolářová (rakovina prsu),ad. …

 

Dále bylo onkologicky vyléčeno 80 lidí v Německu, mými bylinnými směsmi na Onkologickém středisku v Německu v Badenzelten-u profesorem Hoffmanem Weinem (kde se léčí leukémie v posledním stadiu). Např. Werner Kistenmacher, Hilda Platz, Ingrid Werich, Hulda Mark, Mefrit Künzel …

 

- Parkinsonova choroba –

Josef Antošík, Petr Adámek, Jana Netolíčková ad. …

 

- Alzheimerovo onemocnění –

lékařka Hasanová, Josef Antošík, ad. …

 

- Bipolární porucha –

Radek Čimala, Dana Foldýnová, Jitka Bémová …

 

- Maniodeprese –

Pavel Vašulík, Jaroslav Svoboda, atd. …

 

- Tinitus –

primář Kohoník, Eva Adamcová, ad. …

 

- Neuropatie a roztroušená amyotrofická laterální skleróza –

Jarka Behmová, Jiří Volk, soudkyně Virtová, Jana Kubelíková (paraplegie), aj. …

 

- Crohnova nemoc –

Jarka Opletalová, Věra Stříšková, …

 

- Diabetes (cukrovka) –

Jana Nikodýmová, Lidie Bojková, Jiří Bedřich, lékař Přistál (pokročilý diabetes) …

 

- Autoimunitní poruchy –

Desítky lidí s artrózou, artritidou, svalovým onemocněním, astmatem, alergologickými poruchami, bronchitidou, poruchami imunity atd.

 

Z obrovského počtu lidí uvádím jen těchto pár, které jsem uzdravil. Lidí, kteří trpěli vážnými zdravotními poruchami a nemocemi. Mezi nimi byli i lékaři (lidé, kteří věci rozumí a přece vyhledali mně).

 

Kdo se nedostal na sám okraj života – smrti, těžko pocítí, jaká hrůza sáhne po člověku. A jaké nevypověditelné štěstí se ho zmocní, když nový verdikt zní:

žij dál, ještě máš čas, máš druhou šanci.